Обратно

Обратно

Поздравление от изпълнителния директор на АСП Румяна Петкова към служителите на Агенцията по случай Световния ден на социалната работа

19/03/2019
Изображение

Уважаеми колеги,

На 19 март за пореден път честваме Световния ден на социалната работа. Тази година световната тема на празника e „Насърчаване на значението на човешките отношения“, която категорично поставя акцента върху социалните взаимоотношения между хората, върху дейностите за подобряване на тяхната среда на живот и на тяхното бъдеще.

Истински вярвам в мисията на социалната работа за постигане на устойчив и достоен живот на тези, които имат нужда от подадена навреме ръка, и ще продължавам да се боря за изграждането и развитието на политики и практики, които признават, отстояват, култивират и обогатяват развитието на взаимоотношенията между хората, както и между институциите, за постигането на тази високохуманна цел.

От името на ръководството на Агенцията за социално подпомагане, в деня на професионалния ни празник,  отправям най-сърдечни благодарности към вас – нашите колеги. Благодаря ви за упорития труд, за постоянството и усърдието, които ежедневно проявявате в изпълнение на призванието си да бъдете социално отговорни и грижовни хора и истински професионалисти!  

На всички вас пожелавам здраве, благополучие, неизменна вяра и стремеж към доброто в името на нуждаещите се от подкрепа хора!

Честит празник, скъпи колеги!

 

Румяна Петкова, изпълнителен директор на АСП